2022-10-06 REVIEW ON SWEDISH ROCK/METAL MAGAZINE – SWEDEN ROCK MAGAZINE #SEPTEMBER 2022

A great review of our new album « Humanarchy in the largest newspaper for Rock/Metal in Scandinavia, Sweden Rock Magazine #September 2022.

Use google translation for english etc 

”SVT:s aktuella tv-serie ”Hårdrock på export” lyfter, med rätta, fram många av de kända akterna som har kommit att forma den internationellt hyllade, svenska hårdrocksscenen. I detta betydelsefulla sammanhang är det även viktigt att minnas ett namn som Uppland Väsbys Denied, som under 17 år har släppt mestadels utmärkta album, dock utan att riktigt nå utanför sin kultförklarade position. ”Humanarchy” , fullängdare nummer sex, kan och bör förhoppningsvis bringa åtminstone någon liten ändring på det.

Fans av namn som Savatage och Metal Church har ännu en ypperlig lyssning framför sig, vilken sträcker sig från refrängmonstret ”Death by a 1000 cuts”, via kraftballaden ”Don´t cross that line” och över till traditionella riffpjäser som ”Ten ton hammer of pain” och thrashdängan ”Divided”.

Den lysande sångaren Soren Adamsen härskar ständigt över ett synnerligen jämnstarkt låtmaterial, vilket även gäller den briljanta gitarrduon Andreas Carlsson och Chris Vowden.

Ytterst köpvärt, minst sagt”.

Betyg 8/10

NEVEN TROSIC / Sweden Rock Magazine

Stäng meny